SOHBET ODALARI GİRİŞ

Akrep Erkeği İkizler Kadını Cinsellik Uyumu İyi Mi

Akrep Erkeği İkizler Kadını Cinsellik Uyumu

Akrep burcu erkeği ve İkizler burcu kadınının her ikisi de güçlü iradeye sahiptir ve bu da kişiliklerinin çatışmasına yol açabilir. Akrep erkeği genellikle itibarı ve imajıyla ilgilenir ve çevresindekilerden saygı görmek ister.

İkizler kadını değişimi ve çeşitliliği severken, Akrep erkeği rutinle daha rahat eder. Bu iki burcun birlikte uyumlu bir şekilde çalışmasının en iyi yolu, her iki kişinin de ilişkilerinden ne istedikleri konusunda net bir şekilde iletişim kurmalarıdır

Her ikisi de güçlü iradeyi sever.

Şimdi, Akrep erkeği ve İkizler kadınının uyumluluğundan bahsedelim. Genel olarak, bu iki burç çok farklıdır. Akrep erkeği duygusal, tutkulu ve gizemli iken İkizler kadını mantıklı, pratik ve sosyaldir.

Akrep erkeği her şeyi gizli tutmayı severken, İkizler kadını başkalarıyla bilgi paylaşmaktan hoşlanır. Bu, duyguları hakkında açıkça iletişim kurmak veya daha sonra tartışmalara yol açabilecek sırları birbirlerinden saklamak söz konusu olduğunda aralarında bazı çatışmalara neden olabilir!

Akrep burcu erkeği çevreden saygı görmek ister.

Akrep Erkeği İkizler Kadını Uyumu

Akrep Erkeği İkizler Kadını Uyumu

Bir Akrep erkeği genellikle itibarı ve imajıyla ilgilenir ve çevresindekilerden saygı görmek ister. Partnerine çok sadık olabilir, ancak ona saygısızlık ettiğinizi veya ihtiyaçlarını karşılamadığınızı hissederse, ilişkiyi bitirebilir. Akrep erkeği, bir kadını yatakta nasıl memnun edeceğini bilen güçlü, tutkulu bir aşıktır. Kolayca tatmin edilemeyen yoğun bir cinsel iştahı vardır. Ancak yatakta her şeyi doğru yaparsanız, size derinden âşık olmaması zor olacaktır!

Ayrıca analitik bir zekaya sahiptir ve bu da onu problem çözme konusunda harika kılar. Bu, iki kişi arasında herhangi bir sorun varsa birlikte çözebilecekleri anlamına gelir çünkü her ikisi de problem çözme konusunda benzer özelliklere sahiptir.

İkizler kadını partnerinin sorunlarını dinlemekten hoşlanmaz.

İkizler kadını partnerinin sorunlarını dinlemektense arkadaşlarıyla konuşmakla daha çok ilgilenir. İş yerinde neler olduğunu duymaktansa en son dedikoduları tartışmayı tercih eder.

Bu durum Akrep erkekleri için sorun yaratabilir çünkü bir çıkışa ihtiyaç duyan derin hislere ve duygulara sahip olma eğilimindedirler, ancak İkizler kadınları kendi hayatlarında da yeni bir şey olmadığı sürece bunu duymak istemezler.

İkizler burcu kadını değişimi ve çeşitliliği sever.

İkizler kadını, rutini tercih eden Akrep erkeğine göre çok daha esnek ve uyumludur. İkizler kadını değişimi ve çeşitliliği severken, Akrep erkeği rutin konusunda daha rahattır. İkizler kadını yeni yerler ve deneyimler keşfetmek isterken, Akrep erkeği rahatlamak için evde eşiyle veya arkadaşlarıyla kalmayı tercih edebilir.

Akrep erkeği partnerinin çekiciliğine ve zekasına kapılır.

Akrep Erkeği İkizler Kadını Cinsellik Uyumu nasıldır

Akrep Erkeği İkizler Kadını Cinsellik Uyumu nasıldır

Akrep erkeği partnerinin çekiciliğinden ve zekasından etkilenir, ancak neden her anını birlikte geçirmek istemediğini her zaman anlayamaz. İkizler kadınından bağımsızlığı nedeniyle etkilenir, ancak bu ilişkilerinde sorunlara neden olabilir. Akrep erkeği partnerinin çok bağımsız olduğunu ve ona ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacı olmadığını düşünebilir.

İkizler burcu kadını zaman zaman boşluğa ihtiyaç duyar, bu da Akrep burcu erkeğinin onu sürekli yanında istemediğinde davranışları veya sözleriyle reddedilmiş veya ihmal edilmiş hissetmesine neden olabilir (Akrepler kıskanç olmalarıyla bilinir).

İkizler burcu kadını macera ve heyecanı sever.

Akrep Erkeği İkizler Kadını Cinsellik Uyumu

Akrep Erkeği İkizler Kadını Cinsellik Uyumu

İkizler kadını sosyal bir kelebektir ve Akrep erkeği için çok çekici olabilir. Macerayı ve heyecanı sever ve erkek arkadaşının ya da kocasının ona bunları yeterince sunmadığına karar verebilir. Akrep erkeğinin ona sunabileceğinden daha fazla macera isteyebilir ya da birlikte onun verebileceğinden daha fazla zaman geçirmek isteyebilir.

İkizler kadınları genellikle sorunları hakkında başkalarıyla konuşmakla ilgilenirler. Genellikle düzenli olarak dertleştikleri birçok arkadaşları olur. Bu durum, duygusal yüklerinin sürekli üzerlerinde olmamasını tercih eden bazı Akrepleri rahatsız edebilir!

Bu iki burcun birlikte uyumlu olması.

Bu iki burcun birlikte uyumlu bir şekilde yaşayabilmesinin en iyi yolu, her iki kişinin de ilişkilerinden ne istedikleri konusunda net bir şekilde iletişim kurmalarıdır. İkizler kadınları konuşkan olmalarıyla bilinirler, ancak Akrep erkeklerinin sabrına ve anlayışına da ihtiyaçları vardır. Akrep erkekleri oldukça inatçı olabilir, bu nedenle İkizler kadınları gerektiğinde uzlaşmaya istekli olmalıdır. Bir Akrep erkeği ideal eşini bulduğunda – onun ilgi alanlarını paylaşan ve nasıl hissettiğini anlamasını sabırla beklemekten çekinmeyen bir kadın – kendine sadık kaldığı ve en çok ihtiyacı olduğunda (ya da hiç) onu sert bir şekilde yargılamadan yakından dinlemeye devam ettiği sürece her durumda mutlu olacaktır.

Çıkarımlarımız

Akrep Erkeği İkizler Kadını Cinsellik Uyumu İyi Mi

Akrep Erkeği İkizler Kadını Cinsellik Uyumu İyi Mi

Bir Akrep erkeğiyle uzun vadeli bir ilişki arıyorsanız, onun duygusal bağ kurma ihtiyacını anlamak önemlidir. Söyleyecek önemli bir şeyi olduğunda onu dinleyecek ve işler zorlaştığında ortadan kaybolmayacak birini ister. Yargılanma veya reddedilme korkusu olmadan partneriyle açıkça konuşamayacağını hissederse, ilişki uzun vadede yürümeyebilir. Öte yandan, spontanlık ve heyecan dolu macera dolu bir hayat istiyorsanız, bu tam da ikinizin de beklediği şey olabilir!

Yorum Gönder

CİNSEL SOHBET

Zurna, Geveze, Bizimmekan, TRSohbet gibi büyük sitelerin ortak cinsel sohbet adresleri olarak oldukça popüler olduğumuzu giriş yaparak görebilirsiniz.

© 2018 Copyright – Tüm hakları saklıdır. 

sohbet omegle